Klikklån forbrukslån

klikklan-forbrukslan

Klikklån er eid av Thorn Finans og er således en del av Thorn Norge Finans. Thorn har eksistert i Norge siden 1975 og jobber med finansieringstjenester. Selskapet har også kontorer i Danmark. De fleste kjenner kanskje Thorn i forbindelse med kjøp og finansiering av elektronikk, noe som er en av grunnsteinene i Thorn Norge Finans. Det var slik det begynte og de har siden starten på 70-tallet tilbudt kunder å finansiere kjøp av elektronikk, som hvitevarer, tv, PC, telefoner og mye annet. Siden har dette blitt utvidet til også å omfatte mindre forbrukslån gjennom Klikklån. Her er det mulig å låne fra kr 5000 og opptil kr 40 000. På lik linje med andre forbrukslån, så trenger du ikke stille sikkerhet for lånet og du bestemmer selv hva lånet skal brukes til.

Forbrukslånets mange bruksområder

Et forbrukslån er ikke gratis og du bør derfor ha en plan for hva lånet skal brukes til. Lånet må betales tilbake og det bør derfor brukes til noe mer eller mindre fornuftig. Selvsagt kan en kalle en ferie fornuftig om du trenger til en ferie, men kanskje det finnes bedre ting å bruke lånet på. Og i langt de fleste tilfeller bruker folk flest lånet på nødvendigheter som kan finansieres med et forbrukslån. Det vil alltid være best å spare opp slik at en har penger på bok når det trengs, men ofte er det mye vanskeligere å gjennomføre dette enn hva en skulle tro. Og når det kommer en ekstraregning for reparasjon av bilen, så må denne betales enten du har penger på kontoen eller ei. Det er ikke enkelt å klare seg uten bil i våre dager. Skulle hvitevarene bestemme seg for å streike, er det nødvendig å kjøpe nye. Uten kjøleskap, fryser, komfyr eller vaskemaskin blir hverdagen trøblete. Det er gjerne i slike tilfeller at et forbrukslån kommer til nytte. Med et lån fra Klikklån kan du løse problemene dine på en rask og enkel måte. Det er ingen som spør deg om hva du skal bruke lånet til, det er din sak. Du kan løse dine utfordringer og betale forbrukslånet tilbake over en årrekke med et fast beløp hver måned. Dette sikrer deg en forutsigbar økonomi og du kan fortsette hverdagen uten bekymringer.

Lånebeløp og rentenivåer

Hos Klikklån kan du som nevnt låne mellom kr 5000 og 40 000. Lånet kan nedbetales i inntil 60 måneder, med et fast beløp hver måned. Hvor mye du må betale i rente på et slikt lån, avhenger av den kredittsjekken som blir foretatt når du søker. Her blir det sett på din betalingsevne og dine muligheter for å betale lånet tilbake i sin helhet. Desto bedre kredittscore du oppnår, jo lavere rente må du betale. Har du høy inntekt og lite gjeld, blir dette ofte belønnet med en lav rente. Er det motsatte tilfelle, så må du ofte betale en høyere rente. Den laveste effektive renten hos Klikklån er på 16,47% per år. Utover renten vil det også bli lagt til et termingebyr hver eneste måned. Dette er på kr 45. Det kommer også til et etableringsgebyr for opprettelse av lånet. Sistnevnte legges til lånebeløpet og er på kr 695.

Krav til deg som søker

Ønsker du å søke om et lån hos Klikklån, er det enkelte krav du må oppfylle:

  • Du må ha fast adresse i Norge og ha hatt dette de siste to årene eller mer
  • Du må ha en fast inntekt
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Og du må ha være minst 20 år gammel

Oppfyller du kravene går du inn på nettsiden til Klikklån og fyller ut søknadsskjemaet. Her vil den gå gjennom en kredittvurdering og i løpet av kort tid vil du motta svar på om søknaden godkjennes. Blir lånet innvilget får du tilsendt et lånetilbud med de vilkår som Klikklån kan tilby deg. Se gjennom lånedokumentene og kan du godta vilkårene, kan du enkelt signere på lånet med din BankID. Det vil gå et par dager, og så er pengene på kontoen din.